Essentiële oliën

Toen wij geïntroduceerd werden met de essentiële oliën van dōTERRA ging er een nieuwe wereld voor ons open. Om zo optimaal mogelijk te functioneren en meer uit het leven te halen is een gezonde levensstijl essentieel.

Wij hebben zelf ervaren dat essentiële olie een mooie natuurlijke ondersteuning voor het menselijk lichaam is. We merkten dat er meer mensen zijn die bewust kiezen voor een natuurlijke ondersteuning.

 

Follow the Butterfly werd geboren, een bedrijf wat zich bezig houdt met de bewuste transformatie op gebied van lifestyle, persoonlijke groei, business en welzijn. Daarnaast is Follow the Butterfly gecertificeerd essential oil specialist.

 

Wij houden van persoonlijk contact met onze klanten wanneer we adviseren en educatie bieden, zodat zij vertrouwd en met zekerheid de oliën op een veilige manier kunnen toepassen voor het hele gezin.

 

Klanten en volgers van Follow the Butterfly zijn bij ons gekomen via de essentiële oliën, dat is wat ons aan elkaar verbind.

Daarnaast willen wij graag mensen helpen en inspireren om bewuste keuzes te maken en goed voor zichzelf te zorgen.

We hebben gemerkt dat veel van onze klanten behoefte hebben om zich te verbinden met gelijkgestemden.

Zo is het Follow the Butterfly online platform ontstaan.

Inmiddels werken we met een prachtig team aan specialisten samen die allemaal met essentiële oliën werken.

We delen allemaal de liefde voor de oliën en adviseren klanten over de natuurlijke ondersteuning van de oliën voor hun lifestyle.

Samen hebben we hetzelfde doel, inspireren, educatie geven en mensen helpen de beste versie van zichzelf te worden.

 

Ben je nog niet bekend met essentiële oliën? En wil je meer leren hoe je op een mooie natuurlijke manier jou en je gezin kan ondersteunen?

Lees op deze pagina meer over de essentiële oliën en neem contact met ons op om je te laten informeren met de basis beginselen.

Onze members krijgen gratis toegang tot onze exclusieve masterclasses. Zou je ook meer willen leren? Vraag dan naar de opties voor de membership.

 

Onze essentiële oliën brengen je terug bij de bron. Een verantwoorde en 100% pure weldaad met bewezen therapeutische waarde.

Vrij van synthetische bestanddelen en klaar om jou te verbinden met je oorsprong.

 

Wat zijn essentiële oliën?
Essentiële oliën zijn aromatische, vluchtige stoffen die gewonnen worden uit planten: uit de zaden, bladeren, wortelen, bloemen en de schil van citrus vruchten. Essentiële oliën werken 50-70x sterker dan kruiden. Essentiële oliën kunnen de celwand doordringen en zo hun positief effect uitoefenen.

dōTERRA werkt met zuivere, pure oliën van biologische herkomst. De essentiële oliën van dōTERRA zijn 100% puur en natuurlijk.

 

Waarom dōTERRA

De essentiële oliën van dōTERRA zijn:

  • 100% puur
  • 100% zuiver, dus niet verdund
  • 100% natuurlijk
  • gecertificeerd op therapeutische waarde (CTPG certificatie)
en bevatten
  • Geen synthetische bestanddelen
  • Geen conserveringsmiddelen
  • Geen pesticiden
  • Geen chemische substanties

 

Hoe pas ik essentiële oliën toe?

Aromatisch: via een diffuser of inademen via de handen (cuppen).


Topisch: verdund aanbrengen op de huid waar je op dat moment ondersteuning nodig hebt.

 

Intern: 1 druppel innemen of toevoegen aan je glas water, thee of maaltijd.

Het vernevelen van essentiële oliën in de lucht, kan gebruikt worden om ruimten te reinigen of om vrijer te kunnen ademen.
Dit kan middels een diffuser.

Je kunt ook 1 druppel olie op je kussen plaatsen en inhaleren.

Het reukorgaan is nauw verbonden met onze hersenen en het zenuwstelsel waardoor het inhaleren van essentiële olie een diepgaand lichamelijk en emotioneel effect kan hebben.

Plaatselijk aanbrengen van de olie op de huid kan bijvoorbeeld door 1 druppel essentiële olie verdund (met een draagolie) op de voetzolen te masseren.


Bij (lichaam)massages wordt de olie ook gemengd met een draagolie, zoals kokosolie of amandelolie.

 

 

CO-IMPACT SOURCING

Naast het leveren van essentiële oliën doet dōTERRA er alles aan om een positief verschil te maken in het leven van de boeren, degenen die oogsten en de distilleerders die bijdragen aan de olieproductie van dōTERRA.

Met meer dan 100 essentiële oliën in de productlijn haalt doTERRA haar oliën uit meer dan 40 landen, waarvan meer dan de helft als ontwikkelingslanden kan worden beschouwd. Om ervoor te zorgen dat kleinschalige boeren en oogstmachines in achtergestelde gebieden ethisch worden behandeld heeft dōTERRA het initiatief Co-Impact Sourcing geïntroduceerd.

Co-Impact Sourcing is een initiatief dat gericht is op het ontwikkelen van langdurige, wederzijds voordelige leverancierspartnerschappen, terwijl duurzame banen worden gecreëerd en betrouwbare inkomsten worden geboden in onderontwikkelde gebieden.

 

dōTERRA streeft naar een ethische behandeling van haar leveranciers door het verstrekken van tijdige betalingen van eerlijke prijzen.
De boeren en degenen die de oogst verzorgen worden aangemoedigd om samenwerkingsverbanden te vormen om zo collectieve voordelen en onderhandelingsmacht te bereiken en tegelijkertijd vaardigheden en capaciteiten te verbeteren.