Hoe kan ik mijn lijf weer de liefde en kracht geven?

Hi Lieve olie fan,

Ik weet niet meer precies hoelang het geleden is maar het zal zo ongeveer 3 jaar geleden zijn dat ik mijn eerste introductie avondje had met toen nog een flinke groep meiden. Uitgenodigd door een vriendin, echt wat voor jou zei ze, gezellig word het sowieso!
Eigelijk stond mijn hoofd er nog niet zo naar, een half jaar daarvoor had ik mijn laatste chemo ivm borstkanker, ik was nog erg moe en mijn handen en voeten waren heel pijnlijk, mijn darmen waren nog van slag van alle medicatie.

 

Ik sliep slecht, had last van blinde paniek,… er gebeurde nog van alles in mijn lijf en zeker ook in dat hoofd, die maakte overuren aan gepieker. Ik was 38 en had nog zoveel plannen maar kanker gooide roet in het eten.

 

Dus bezig met essentiële oliën was ik eigelijk niet, laat staan ze allemaal uit mijn hoofd leren met welke waar goed voor is.

Maar toch had het me beet, ik wilde weer terug naar wat de natuur voor mij kon betekenen.

De ene paracetamol na de andere nam ik. Dat moest echt anders, dat wist ik maar toch had ik er nog geen ruimte voor en hield ik vast aan wat ik voorgeschreven kreeg van de artsen.

Toch kocht ik een Lavendel, Lemon en de Balance, kon geen kwaad dacht ik…
Ik merkte dat ik rust kreeg met slapen, niet meer hele nachten wakker.

Mijn hoofd maakte geen overuren meer en mijn darmen deden weer wat ze moesten doen 🙂

Na mijn laatste operaties kreeg ik tijd om echt na te denken, wat past bij mij, hoe kan ik mijn lijf weer de liefde en kracht geven, op natuurlijke basis. Natuurlijk was er zwaar geschut nodig om weer beter te worden maar ik wist dat ik daarna verder wilde met wat de natuur mij geven kon.

 

Essentiële oliën zijn geen medicijn hoor ik wel eens, maar daar ben ik het niet helemaal mee eens, als ze je kunnen ondersteunen op wat voor een manier dan ook, waarom niet!!

En halleluja, wat hebben ze mij geholpen!!

Ze hebben me zoveel kracht gegeven, vertrouwen kun je ook wel zeggen.

Mijn voeten dragen me weer overal heen, wat 3 jaar terug een kopje thee halen in de keuken nog een enorme afstand leek.

Altijd heb ik mijn kleine olie etui met mijn favoriete oliën op zak, soms open ik ze die dagen niet, maar toch kan ik zonder niet van huis, het is een soort anker voor me geworden.

Ieder maand gun ik mezelf weer een nieuwe olie, een nieuwe geur een nieuw anker.

De oliën hebben me zelfs nog meer gegeven dan dit alles, mooie vriendschappen, prachtig powervrouwen die net als ik geloven in de kracht van deze oliën. Mijn allerliefste Math van Green Made met wie ik een prachtige yoga reis heb gemaakt en we onze liefde voor de oliën konden delen met nog meer vrouwen.

Dagelijks app contact en leuke oil talks met een super mooi team waar ik bij mag horen!

Het leven lacht, ik voel me sterk, niet alleen in mijn lijf maar ook het hoofd houdt weer koers!!

Dankbaar ben ik 🙂

Liefs, Nan