Ben jij al bekend met transformational cupping?

Melanie van Melz Essentials vertelt jou wat transformational cupping inhoud en wat de lichamelijke voordelen zijn voor ons lichaam.

Ik ben Melanie Meijer van Melz Essentials en ik wil er graag aan bijdragen om de wereld een stukje gezonder te maken en mensen bewust te maken, dat de keuzes die ze vandaag maken belangrijk zijn voor hun toekomst.

Dit doe ik onder andere door Transformational cupping en het gebruiken van essentiële oliën.

De huid is ons grootste orgaan en speelt een belangrijke rol in
onze gezondheid en je goed voelen. Ze zeggen niet voor niks: Je goed in je vel voelen

 

Het bindweefsel is erg belangrijk voor het functioneren van ons lichaam.
Ze noemen het bindweefsel ook wel de lijm van ons lichaam, omdat je bindweefsel alle onderdelen bij elkaar houdt en steun geeft aan onze organen. Het bindweefsel is een belangrijke verbinding tussen weefsel en organen.

Het bevat bloedvaten en lymfebanen en transporteert o.a. hormonen en immuun cellen.

In onze huid ontstaan helaas verklevingen, ons bindweefsel bindt zich samen en er komen knopen.
Doordat het bindweefsel om onze organen en spieren zitten beïnvloedt dit dus de werking hiervan.

Stress kan problemen veroorzaken in je bindweefsel maar ook fysieke uitputting, verkeerde voeding kunnen je lichaam belasten en hierdoor slaan we veel vetten en afvalstoffen op in onze huid en om onze organen.

Het is dus heel belangrijk om je huid goed te verzorgen en de aandacht te geven die het verdient en ik wil je hier graag bij helpen.

 

Tijdens een transformational cupping massage werk ik met een cup die de huid en de daaronder gelegen weefsels en verklevingen omhoogtrek en losmaakt.  Alles wordt beter doorbloed en afvalstoffen en vetten maar ook emoties komen vrij en kunnen worden losgelaten. Ook brengt deze behandeling zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid.

Het is zo een ontzettend mooi proces om te zien hoe we van veel onnodige ballast kunnen afkomen en weer lekkerder in ons vel komen te zitten.

 

De pure essentiële oliën van dōTERRA zijn voor mij een prachtige ondersteuning tijdens het geven van een cupping behandeling.

Ze kunnen bijdragen en ondersteunen in het proces van loslaten.
De oliën helpen ons om eerlijk naar binnen te kijken. Ze zorgen voor de juiste omgeving maar ze zullen het werk niet voor ons doen.

Iedereen is uniek en door de oliën van dōTERRA te gebruiken kan ik de juiste persoonlijke ondersteuning bieden zowel fysiek als emotioneel.

Ben je benieuwd wat een behandeling voor jou kan betekenen?

Stuur mij een berichtje

Volg mij op Instagram of vind meer informatie op mijn website.