Selfcare selfish?

Priscilla van Follow the Butterfly praat je bij over de voordelen van het hebben van een gezondere leefstijl.

Hi ik ben Priscilla, familiemens en geboren ondernemer. Ik geloof in echte liefde, in de breedste zin van het woord. En ik heb ervaren hoe belangrijk zelfliefde is.

Ik kan heel erg genieten van gezelschap waar ik mee kan lachen, van kan leren en ongeremd mijzelf kan zijn.

Mijzelf uitdagen op zakelijk en persoonlijk vlak zit onbewust in mijn dagelijkse to-do lijst verweven. Lifestyle en mindset is een belangrijk onderdeel in mijn leven geworden. Ik kan hierdoor optimaal blijven presteren en het beste uit het leven halen.

  • In 2018 ben ik essentiële oliën van dōTERRA gaan gebruiken als natuurlijke ondersteuning en heb daar enorm veel baat bij gehad. Naast dat ik mijn voedingspatroon heb aangepast en minder stress heb toegelaten in mijn leven, hebben de oliën mij geholpen om mijn spijsverteringsstelsel te kalmeren en verbeteren. Waardoor ik veel meer kwaliteit van het leven kon ervaren.

 

  • In 2019 ben ik Follow the Butterfly gestart om de natuurlijke, krachtige werking van de oliën de wereld in te brengen en werk ik nu samen met een geweldig team vrouwen die je hier de aankomende maanden gaan ontmoeten.

The Butterfly staat voor de bewuste transformatie op het gebied van persoonlijke groei, business en welzijn.

 

Selfcare isn’t selfish, it’s necessary

Ik deel al jaren mijn eigen ervaringen en tips hoe bij mij kleine positieve verbeteringen een groot verschil hebben gemaakt in mijn leven. Die zijn voelbaar in blijdschap, liefde, energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen en focus.

Door de jaren heen kreeg ik veel vragen over de veranderingen in mijn lifestyle. Als lifestyle expert adviseer en inspireer ik anderen hoe je consequent beter voor jezelf kan zorgen. Hierdoor krijg je meer energie en kan je ook meer uit je dag halen.

10-DAY CHALLENGE HEALTHY LIFESTYLE

Wil jij alles uit het leven halen? Maar heb je jouw dromen op de plank staan omdat je niet durft of je laat beïnvloeden door anderen?

Ik heb voor jou een programma ontwikkeld waarmee ik je in 10 dagen heel eenvoudig leer hoe je jouw lifestyle voor de lange termijn kan verbeteren. Eenvoudige stappen met een voelbaar verbeterd resultaat.

Als je consequent bewuste keuzes maakt voor jouw verbeterde lifestyle ga je het verschil merken en wordt het op een natuurlijke manier onderdeel van jouw lifestyle.

Meer lezen of meedoen met de 10-day Healthy Lifestyle Challenge >>KLIK HIER<<