Leef je droomleven

Lynn van SparkLynn heeft een hele mooie transformatie meegemaakt. Twee jaar geleden heeft zij een levensveranderende beslissing gemaakt. Zij besloot voor haarzelf, dat alles waar zij van droomde waar te gaan maken. In dit artikel neemt zij jou mee hoe zij haar mooiste droom is gaan leven.

Dromen is fijn, maar ik wilde niet dat het enkel bij die magische droom bleef. Ik wist dat ik het durfde. Ik wist dat ik het kon. Ik wist alleen nog niet hoe, wanneer en waar deze droom uit ging komen. Ik maakte alleen die stap. Die ene stap, die mij niet alleen bracht naar mijn droomleven maar ook naar mijn ware ik…

 

Een goede vriendin zei mij eens: ‘’Lynn, jij bent voor mij Joie de Vivre’’. Het speelse, het kinderlijke maar stoere tegelijk. Je danst door het leven. Ik nam het aan, bedankte haar voor dit prachtige compliment maar besefte me veel later pas dat dit de essentie is van mijn bestaan. En misschien van nog zoveel meer mensen. Toen, wist ik dat ik het in me had. Nu voel ik, dat ik het leef!

 

Ik leef vanuit een gevoel van vrijheid. Een gevoel van dankbaarheid, nieuwsgierigheid en positivisme. Iedere dag maak ik een stap, volg ik mijn pad waarvan ik nog steeds niet exact weet waar ik naartoe word geleid. Soms houdt het doel me bezig, maar hoe meer ik daaraan vasthoudt hoe meer het te niet doet aan mijn creativiteit. Hoe meer ik merk dat ik word meegenomen in bepaalde afleidingen, gedachten en me weg laten drijven van het ‘nu’.

 

Yoga brengt me iedere dag weer terug naar mijn essentie. Naar de verbinding met wie ik ben, waar ik voor sta en wat mij drijft. Daar staat voor mij die ‘sparkle’ voor. Van binnen naar buiten leven in plaats van andersom. Dit kan alleen als je er de tijd voor neemt. Je met aandacht kan luisteren naar de signalen die je lichaam je vertellen. Diep van binnen weet je het antwoord al.

 

Al vroeg iemand me 5 jaar geleden wat mijn droom was, dan had ik gezegd dat ik hoofd sales wilde worden binnen een grote internationale touroperator. Ik weet nog dat toen ik dit uitsprak, alles in mij zei dat dit niet mijn hartenwens was. Je bent jong, je zit in een keurslijf van minimaal 40 uur per week werken en ik bevond me in een cultuur van mensen die deze opgelegde ambitie ook hadden.

 

Als je mij deze vraag nu stelt, zie ik mezelf ieder jaar steeds dichter naar de natuur toe trekken. Letterlijk het werken en wonen in de natuur, maar ook mezelf steeds beter leren kennen. Een plek creëren waar iedereen die daar behoefte aan heeft kan verbinden, opladen, delen en niets doen. Een plek waar iedereen gelijk is. Waar je kunt slapen, eten, yogalessen kunt volgen, nieuwe mensen kunt ontmoeten, maar bovenal het gevoel ervaren dat je echt leeft. Een plek waar ik andere kan aanzetten om hun droom te jagen.

Een veilige haven voor korte en lange duurzame verblijven, waar ik gastvrouw, boerin, yogajuf, schoonmaakster en eigenaresse in één ben. Niet omdat dit zo mooi staat op mijn LinkedIn profiel, maar omdat ik hier blij van word.

 

Mijn droom is een steentje bijdrage aan de wereld, door kennis te delen, groepen mensen een andere kijk te geven op de wereld en hen te laten beseffen dat iedere actie er één is. Als ik al één persoon die innerlijke sparkle kan laten voelen, dan voel ik me gezegend.

“Maak je dromen waar.
Als jouw plan niet werkt,
stel je jouw plan bij.
Niet jouw droom”

Deze spreuk hangt groot aan mijn prikbord en zie ik daardoor iedere dag. Het helpt me herinneren, dat wanneer je even niet de wind mee hebt je wel een ander pad op wordt gestuurd. Laat het natuurlijk ontstaan, heb vertrouwen in het universum en maar bovenal jezelf.

Ik kan niet wachten je te ontmoeten!

Benieuwd naar wat yoga voor jou kan betekenen? Ervaar een (online) Sparklynn yogales, workshop of beleef een yogaretreat.